2011. március 16.

teodóra szett+medál

Még mindig a tesóm ajándéka... történt ui. hogy tavaly elfelejtettem, hogy átlépett egy x.-et. a szülinapjára készítettem ugyan a mylene farmert, de hogy mennyire kerek szülinap, arra nem gondoltam, egy év mínuszban voltam. csak pár hónapja döbbentem rá, mikor vele beszélgettem...anyám...nagy a mulasztás...úgyhogy most ezért a kepesztés, mert rendbe akarom tenni a lelkiismeretemet:( bár mindig zokni voltam a matekhoz...de ez azért durva.
ez a medál megint úgy született, hogy nem volt kedvem mintát böngészni...olyan régóta voltam gyöngyök terén válságba! semmi nem sikerült, semmi nem olyan lett, stb, stb. úgyhogy leültem:lesz, ami lesz. sajnos a fotó béna, de nagyon finom kis színei vannak, és szerettem, hogy aszimmetrikus, ezért - mivel a tesóm nyakpántos - tettem hozzá egy pántot, lógicát és elneveztem a nővéremről. holnap kapja meg...úgyhogy kéztördelés addig:)Ja! és középen van a medál, itt mégis úgy látszik, mintha nem, de igen! :D
érdekel a véleményetek. mint tudjátok, nem vagyok nagyon kreatív, ezért segítene az építő kritika. köszönöm, ha megteszitek.




3 megjegyzés:

  1. hogy nem vagy elég kreatív????? ne viccelj. :) ez csudaszép, nekem soha nem jutna eszembe ezt így, meg minden... pusszantás :)))

    jaaaaaaaaa.... zsu voltam :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is szép. Ja, és boldog névnapot!

    VálaszTörlés
  3. Mindenek előtt: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK HENI!!!!:))
    A medál pedig hidd el, nagyon jól sikerült. Vidámak a színei, eredeti, kreatív ékszer. Csodaszép a swari "lógica" rajta, nagyon "megláttad" hogy milyen klasszul kiemeli a medált. Még mindig tartom,hogy jó dolog lehet a tesódnak lenni!!!

    VálaszTörlés