2011. szeptember 18.

tengervirága

Több tengert volt már alkalmam csodálni...mindig lenyűgöz.de egy héttel ezelőtt még Horvátországtól búcsúztam. Sosem láttam olyan csodálatos színeket, mint azokon a vizeken. csodálatos, kristálytiszta és hihetetlen szép. mélyre látsz...átvitt értelemben is:)
persze a gyöngyeim itthon maradtak. a 7vége felé már férjem mást se hallott, csak hogy sóhajtozom a gyöngyeim után.
Amint volt egy szusszanásnyi időm, neki estem...mert pont voltak olyan 15/0 - im, mint a tenger színe volt ott. Nem akartam mintát, csak fűzni magamtól, a lelkemből, az átélt napok élményeiből. így született meg a medál, a tengervirága..aztán jött a karkötő, majd adtam a medálnak egy ruhát. ma ebben prédikáltam-megszenteltem ezáltal:) jó érzés.
az első olyan próbálkozásom, amire büszke vagyok, ami a belőlem szól.
ez a virág a lelkemből nyílt, s nagy ára volt...köszönöm Annak/ azoknak, akik elég örömet és fájdalmat okoztak ahhoz, hogy meglássam a tengerben a virág csodáját...
s azért felemás, mert ez a hullámzás szimbóluma benne:)
annyira az enyém!






8 megjegyzés:

  1. Bámulatosan szépségek! Többször kéne így fűznöd...:))Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép! Finom, komoly szett! Nagyon találó a neve is.

    VálaszTörlés
  3. Elegáns, gyönyörűséges szett, viseld egészséggel és jókedvvel!

    VálaszTörlés
  4. Húúú! Ez gyönyörű lett!!! Nagyon szép a színvilága, a kivitelezése... úgy tökéletes, ahogy van! És a fotók is nagyon jól sikerültek:-)

    VálaszTörlés
  5. hát nagyon jól esnek a szavaitok és a dicséret...főleg, hogy olyan bátortalan vagyok a magam szerinti fűzésben.igazán bátorítólag hatnak ezek rám. NAGYON KÖSZÖNÖM!

    VálaszTörlés
  6. Csodás színvilág...gratulálok!

    VálaszTörlés