2011. december 26.

elkezdődött...

Nem tudom, kedves Gyöngyösök, vagytok-e így vele:szétszednek a megrendelések, de nem bírod magad mégsem rávenni, hogy fűzz...vmi hiányzik...tehetnéd, de akkor nem szívből készítenéd...hát egy elég hosszas hullámvölgy volt most. de talán kilábalok végre belőle.
ez a "majdnem Roberta" , ahogy Audrey nevezi csak úgy jött.nem ezt akartam, de aztán így sikerült:D egy "ismeretlen ismerős " kapja, aki látatlanul ajándékozott meg minket a családommal. persze most is a fenyőt jobban sikerült lefényképeznem, mint a láncot:D de nézzétek el nekem....majd nyáron....:D

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a medál! Szerintem a hullámvölgy már a múlté, legalább is ez a medál ezt bizonyítja. Következik az alkotási időszak...ehhez sok sikert, és gyöngyökben, lendületben gazdag Boldog Új Évet kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a medál! Megértelek a hullámvölgyeddel kapcsolatban. A fűzés is alkotás, ihlet kell hozzá. Azt pedig nem lehet erőltetni, sőt! De úgy látom, már túl vagy rajta, legalábbis ez a medál azt mutatja:-)

    VálaszTörlés
  3. Sok ilyen szép alkotást kívánok még! Nekem is ismerős a hullámvölgy érzése, de meglátod, utána még lelkesebben tér vissza az ember a gyöngyök világába. :-)

    VálaszTörlés